راهنمای خرید هاست و دامنه جهت راه اندازی وب سایت

راهنمای خرید هاست و دامنه جهت راه اندازی وب سایت

در فرادرس آموزش هایی مربوط با آموزش کار با بخش های مختلف وردپرس در این لینک (+) و این لینک (+) منتشر شده است که در مورد خرید هاست و دامنه سوالاتی برای مخاطبینی که این آموزش ها را تهیه کرده بودن ایجاد شد.

سوال یکی از مخاطبین به این صورت بود:

«به چه صورت می توان هاست و دامنه جهت راه اندازی سایت تهیه کرد؟»

راهنمای خرید هاست و دامنه جهت راه اندازی وب سایت

در فرادرس آموزش هایی مربوط با آموزش کار با بخش های مختلف وردپرس در این لینک (+) و این لینک (+) منتشر شده است که در مورد خرید هاست و دامنه سوالاتی برای مخاطبینی که این آموزش ها را تهیه کرده بودن ایجاد شد.

سوال یکی از مخاطبین به این صورت بود:

«به چه صورت می توان هاست و دامنه جهت راه اندازی سایت تهیه کرد؟»

 

هاست، فضای مورد نیاز جهت راه اندازی وب سایت

هنگامی که شما اقدام به راه اندازی وب سایت می کنید و می خواهید تا شروع کنید به انتشار محتوا بر روی فضای اینترنت، اولین چیزی که به آن احتیاج پیدا می کنید یک هاست یا میزبان می باشد. هاست یا میزبان، یک کامپیوتر با تجهیزات ویژه و همین طور تنظیمات خاص است که بستری مناسب را جهت راه اندازی سایت فراهم می کند. به طور ساده تر می توانیم بگوییم، هاست یک کامپیوتر با سخت افزار قوی و یکسری نرم افزار ها که به درستی تنظیم شده اند و به اینترنت پرسرعت متصل هستند که اطلاعات سایت ها بر روی این کامپیوتر ذخیره شده و در صورت درخواست کاربران، به آن ها نمایش داده می شود.

 

دامنه، آدرس مجازی وبسایت شما

اینترنت یک شبکه کامپیوتری جهانی و گسترده می باشد و همانطور که می دانید در شبکه های کامپیوتری برای آدرس دادن به هر سیستم، از یک IP استفاده می شود. هنگامی که شما برای راه اندازی وب سایت، یک هاست خریداری می کنید یک IP به شما اختصاص داده می شود، به طور مثال: ۱۹۲٫۱۷۸٫۲۵۴٫۱۵۲، اما به خاطر سپردن این آدرس IP برای کاربران سخت است. به همین منظور برای برطرف کردن این مشکل از دامنه یا Domain استفاده می شود. این دامنه بر روی IP تنظیم شده و در دفعاتی که کاربران آدرس دامنه را فراخوانی می کنند، به صورت اتوماتیک به آدرس IP مورد نظر متصل می شود. به طور مثال www.FaraDars.org یک دامنه است.

مفاهیم بالا را می توانیم اساسی ترین مفاهیم به منظور راه اندازی وب سایت دانست. بعد از آشنایی با مفاهیم، به نحوه ثبت و خرید سایت بپردازیم. به منظور دسترسی به وب سایت های فروش هاست و دامنه می توانید عبارت «خرید هاست و دامنه» را در موتور جستجو گوگل جستجو کنید یا به این لینک (+) مراجعه کنید.

نکته: برخی از سرویس دهندگان، هاست لینوکس و هاست ویندوز ارائه می دهند. لازم به ذکر است که هاست لینوکس برای راه اندازی سایت های طراحی شده با PHP و همین طور استفاده از سیستم های مدیریت محتوایی همچون جوملا و وردپرس می باشد و برای راه اندازی سایت های نوشته شده به زبان ASP.Net می بایست هاست ویندوز تهیه شود. البته با تنظیم هاست های ویندوزی، میتوانید وب سایت های نوشته شده به زبان PHP را نیز بر روی این هاست ها اجرا کنید.

بعد از ورود به وب سایت مورد نظر، لیستی از انواع پلن های مختلف هاست های ارائه شده را می توانید مشاهده کنید به طور مثال، تصویر زیر لیست پلن های یک سرویس دهنده وب می باشد.

راهنمای خرید هاست و دامنه

 

بعد از انتخاب پلن مورد نظر، وارد صفحه تنظیمات دامنه می شوید. در این صفحه تنظیمات مربوط به دامنه مورد نظر خود را انجام می دهید.

راهنمای  خرید هاست و دامنه

 

​در صورتی که مایل به خریداری دامنه جدید باشید، گزینه «میخواهم … برای من دامنه جدید ثبت کند» کلیک می کنید. در صورتی که مایل باشید تا دامنه خود را به سرور های سرویس دهنده متصل کنید گزینه «میخواهم دامنه ام را منتقل کنم به …» را انتخاب می کنید و در صورتی که مایل به تنظیم دامنه خود به سرویس دهنده فعلی منتقل کنید ​گزینه «Name Server های شرکت را بر روی دامنه ام تنظیم می کنم.» را انتخاب می کنید و پس از انتخاب گزینه مورد نظر و تکمیل کادر های مربوطه بر وی دکمه ادامه کلیک کرده ​لیست دامنه های در دسترس را مشاهده می کنید:

راهنمای خرید هاست و دامنه

 

سپس از بین دامنه های موجود، دامنه ای که مد نظرتان است را انتخاب کرده و بر روی ادامه کلیک نمایید. بعد از تعیین دامنه، وارد بخش پیکربندی می شود که پیکربندی هاست و دامنه خریداری شده را انجام می دهید:

راهنمای خرید هاست و دامنه

 

بعد از پیکربندی هاست بر روی ادامه کلیک کرده و سپس وارد بخش پیکربندی دامنه می شوید.

راهنمای خرید هاست و دامنه

 

بر اساس نوع سرویسی که خریداری می کنید و امکاناتی که سرویس دهنده در اختیار شما قرار می دهد امکانات ارائه شده در بخش پیکربندی هاست متفاوت است​ اما تنظیمات ارائه شده در بخش پیکربندی دامنه یکسان می باشد.

بعد از پیکربندی دامنه، بر روی ادامه کلیک کرده و وارد صفحه تایید سفارش می شوید. در این صفحه اطلاعات سفارش شما به شما نمایش داده شده و کادری نیز به منظور اعمال کدتخفیف وجود دارد که در صورتی که از طرف سرویس دهنده کد تخفیف ارائه شده بود می توانید در این قسمت از آن استفاده نمایید.

راهنمای خرید هاست و دامنه

 

​بعد از تایید سفارش وارد صفحه تکمیل سفارش خواهید شد که اطلاعت خود را وارد کرده و بعد از تکمیل اطلاعات وارد صفحه پرداخت شده و وجه را پرداخت خواهید کرد.

توجه داشته باشید که اطلاعات کامل سرویس خریداری شده، از طریق ایمیل برای شما ارسال خواهد شد و به منظور مدیریت بهتر سرویس خود می توانید از این اطلاعات استفاده کنید.

 

«معنای پهنای باند در خرید هاست چیست؟»

​در هنگام راه اندازی وبسایت، فضایی با عنوان هاست تهیه می شود که​​ به منظور انتقال فایل و قرار دادن آن ها در اختیار کاربران، مورد استفاده قرار می​ ​گیرد.

پهنای باند​ امکانی ​​برای مدیریت میزان اطلاعات انتقال داده شده بر روی هاست​ می باشد​؛ پهنای باند، میزان حجمی می باشد که وبسایت شما، قابلیت انتقال آن را دارد. به طور مثال دانلود یک فایل از طریق کاربر، باعث کاهش حجم پهنای باند می شود یا حتی بازشدن وبسایت نیز کاهش حجم پهنای باند را در برخواهد شد چرا که فایل های مربوط به صفحات وبسایت شما بر روی سیستم کاربر دانلود خواهد شد.

درصورتی که وبسایت شما، مخاطبین زیادی دارد و بازدید کننده روزانه تان زیاد است، بهتر ​است از هاست هایی که پهنای باند بالا و یا نا​ ​محدود در اختیارتان قرار می دهند استفاده کنید به طور مثال، یک سایت دانلود نرم افزار و یا یک اشتراک فایل و همینطور انجمن ها و چت روم ها، می بایست از هاست با پهنای باند بالا استفاده کنند.​​

در کنار مطالعه این موارد، میتوانید این فیلم آموزشی تهیه و مشاهده بفرمایید:

مجموعه فرادرس های آموزش راه اندازی سایت و کار با وردپرس – کلیک کنید

 

مطالب پیشنهادی‎

۴ نظر در "راهنمای خرید هاست و دامنه جهت راه اندازی وب سایت"

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *