معرفی منابع آموزش زبان های برنامه نویسی مختلف

image01

در گذشته بسیاری از کارها به صورت دستی انجام می شد که خود باعث زمانگیر شدن کارها می شد. از طرفی علاوه بر صرف زمان زیاد از سوی افراد، کار ها خسته کننده شده و اشتباهات زیادی در انجام به وجود می آمد. به طور مثال، انجام محاسبات ریاضی. متخصصین برای رفع این مشکل، کامپیوتر ها را ساختند. نخستین کامپیوتر در سال ۱۸۷۵ ساخته شد که تنها می توانست ۴ عمل اصلی ریاضیات یعنی جمع، تفریق، ضرب و تقسیم را انجام دهد. به مرور زمان، افراد و تیم های فراوانی با صرف هزینه های هنگفتی توانست به تکنولوژی ساخت کامپیوتر های امروزی دست پیدا کنند. شاید ایده اولیه ساخت کامپیوتر، ایجاد دستگاهی بود که بتواند محاسبات ریاضی پیچیده را انجام دهد اما کامپیوتر های امروزه توانسته اند فراتر از اهدافی که در ابتدا مدنظر بودند را انجام دهند.

image01

در گذشته بسیاری از کارها به صورت دستی انجام می شد که خود باعث زمانگیر شدن کارها می شد. از طرفی  علاوه بر صرف زمان زیاد از سوی افراد، کار ها خسته کننده شده و اشتباهات زیادی در انجام به وجود می آمد. به طور مثال، انجام محاسبات ریاضی. متخصصین برای رفع این مشکل، کامپیوتر ها را ساختند. نخستین کامپیوتر در سال ۱۸۷۵ ساخته شد که تنها می توانست ۴ عمل اصلی ریاضیات یعنی جمع، تفریق، ضرب و تقسیم را انجام دهد. به مرور زمان، افراد و تیم های فراوانی با صرف هزینه های هنگفتی توانست به تکنولوژی ساخت کامپیوتر های امروزی دست پیدا کنند. شاید ایده اولیه ساخت کامپیوتر، ایجاد دستگاهی بود که بتواند محاسبات ریاضی پیچیده را انجام دهد اما کامپیوتر های امروزه توانسته اند فراتر از اهدافی که در ابتدا مدنظر بودند را انجام دهند.

با ساخت و توسعه استفاده از کامپیوتر، بسیاری از مشاغل به سمت استفاده از این دستگاه ها روی آوردند که هدف، سریع تر شدن زمان انجام کار و همینطور دقیق بودن انجام کار شد. شاید سوال این سوال مطرح شود که چگونه؟ بسیار ساده است. هر کامپیوتر را می توان در سه لایه خلاصه کرد:

لایه درونی یا سخت افزار: این لایه همان سخت افزار کامپیوتر است یعنی همان چیزی که شما به عنوان جسم کامپیوتر مشاهده می کنید.

لایه واسط یا سیستم عامل: این لایه وظیفه ارتباط با کاربر را دارد. یعنی دستوری که توسط کاربر از طریق نرم افزار های کاربردی ارسال می شود را دریافت کرده و به زبان قابل فهم سخت افزار ترجمه کرده و برای سخت افزار ارسال می کند.

لایه بیرونی یا نرم افزار کاربردی: در این لایه که شدیدا با کاربر ارتباط دارد، دستورات از کاربر دریافت شده و به کاربر ارسال می شود. توجه داشته باشید که برخی از اجزای سیستم عامل نیز در این لایه قرار دارند مانند نرم افزار File Explorer که به شما امکان مدیریت فایل ها را فراهم می کند.

کاربر دستورات خود را به کامپیوتر از طریق نرم افزار کاربردی ارسال کرده و سپس سیستم عامل دستور را ترجمه کرده و برای سخت افزار ارسال می کند. سخت افزار دستور را دریافت کرده و پردازش می کند و سپس نتیجه را برمیگرداند به سیستم عامل و نتیجه اجرای دستور به کاربر نمایش داده می شود.

حال این سوال مطرح می شود که این نرم افزار های کاربردی چگونه ایجاد می شوند؟ باید بگوئیم که این نرم افزار ها با استفاده از زبان های برنامه نویسی پیاده سازی شده و اجرا می شوند.

 

برنامه نویسی، روش ارتباط کاربر با سیستم عامل

برنامه را می توان علم ارتباط با سیستم عامل دانست. در این علم، با استفاده از ابزار ها و تکنیک ها ی موجود، روال حل یک مساله به کد قابل فهم سیستم عامل تبدیل شده و اجرا می شود. برای برنامه نویسی، زبان های مختلفی ارائه شده اند که ازجمه آن ها می توان به زبان های مانند C و C++ و C# و Java و Mathlab و R ویا Visual Basic.Net اشاره کرد. هر کدام از این زبان های برنامه نویسی، یک اسلوب خاصی جهت پیاده سازی دستورات دارند و در نهایت کد پیاده سازی شده را با استفاده از کامپایلری مجزا، به زبان قابل فهم سیستم عامل ترجمه می کنند.

شما با استفاده از این زبان های برنامه نویسی، کد مورد نظر را در کامپایلر مخصوص آن زبان برنامه نویسی پیاده سازی می کنید. کامپایلر بر اساس کتابخانه های از پیش تعریف شده، کد نوشته شده توسط شما را به زبان قابل فهم سیستم عامل ترجمه می کند. برای هر زبان، کامپایلر هایی ارائه شده است که در این لینک (+)، می توانید لیست کاملی از کامپایلر های معتبر ارائه شده برای هر زبان برنامه نویسی را مشاهده کنید.

 

آموختن برنامه نویسی سخت نیست

یکی از باور های غلطی که بین کاربران رایج است، این است که برنامه نویسی، یکی از سخت ترین کار های ممکن است. متاسفانه این باور اشتباه بین دانش آموزان و دانشجویان رشته کامپیوتر که ارتباط شدید با کامپیوتر دارند نیز دیده می شود. شما اینطور در نظر بگیرید که می خواهید با یک فرد صحبت کنید، همانطور که می دانید برای صحبت کردن با یک انسان، احتیاج به دانستن یک زبان دارید مانند فارسی، انگلیسی و یا هر زبان دیگری. کامپیوتر نیز از این قائده مستثنی نیست. شما کامپیوتر را به عنوان یک انسان در نظر بگیرید و شروع کنید به گفتگو با آن. هر زبانی قاعده خاصی دارد و کلمات را باید در هر زبان به یک صورت خاصی کنار هم چید تا جمله مفهوم داشته باشد، در صحبت کردن با کامپیوتر نیز همین روش را پیش رو بگیرید. کلمات کلیدی زبان برنامه نویسی را یاد بگیرید و سعی کنید با این کلمات روش حل مسائل را به صورت جمله های قابل فهم کامپیوتر، جملات قابل فهم برای کامپیوتر ایجاد کنید. خواهید دید که برنامه نویسی نه تنها سخت نیست بلکه از جمله بهترین تفریحاتی است که یک فرد می تواند داشته باشید. خودتان خالق برنامه مورد نظرتان باشید. این بسیار جالب خواهد بود.

یادگیری هر علمی، مشکلاتی نیز دارد اما می توان گفت تنها مشکلی که در یادگیری برنامه نویسی وجود دارد، دسترسی به منابع آموزشی مفید می باشد که در ادامه می خوایم روش این مشکل را با هم بررسی کنیم با معرفی آموزش های مفید و کاربردی برای یادگیری برنامه نویسی.

 

آموزش های برنامه نویسی فرادرس: بزرگترین کتابخانه دیجیتال آموزش های کشور

فرادرس را می توان بزرگترین سامانه ویدئویی آموزش های دانشگاهی دانست که تا کنون توانسته بیش از ۱۰۰۰ ساعت آموزش ویدیویی در رشته های هوش مصنوعی، مهندسی برق، مهندسی کامپیوتر و صنایع و حوزه های مرتبط ارائه دهد. فرادرس توانست با داشتن بیش از ۳۰ هزار دانشجو در یک سال گذشته، نیم میلیون ساعت به کاربران آموزش دهد آماری که تا کنون دیده نشده است.

اگر دانشجوی رشته هوش مصنوعی، مهندسی برق و صنایع و حوزه های مرتبط باشید؛ قطعا با فرادرس به عنوان بزرگترین سامانه ویدئویی آموزش های دانشگاهی کشور آشنا هستید. این پروژه با داشتن بیش از ۳۰ هزار دانشجو در یک سال گذشته به تنهایی نیم میلیون ساعت آموختن و آموزش دیدن را ایجاد کرد و هم اکنون با بیش از یک هزار ساعت آموزش دانشگاهی بزرگترین پلتفرم دروس علمی کشور را ساخته است.

ما در این پست می خواهیم با آموزش های برنامه نویسی ارائه شده توسط فرادرس، آشنا شویم.

 

مجموعه آموزش های اصول و مبانی برنامه نویسی (رایگان)

image01

برای شروع به برنامه نویسی، شما احتیاج دارید تا اساس و اصول برنامه نویسی را یاد بگیرید. این اساس و اصول شامل آشنایی با ساختار برنامه های کامپیوتری، انواع داده ها و دستورات رایج و کاربردی برنامه نویسی می باشد. در این مجموعه آموزشی که به زبان فارسی ارائه شده است، سعی می شود تا با یک نگرش کلی، مفاهیم اساسی زبان های برنامه نویسی به زبانی ساده به کاربر انتقال داده شود. در این آموزش رایگان، مطالب به نحوی تنظیم شده اند که افراد می توانند برای یادگیری هر زبان برنامه نویسی خود را آماده کنند. در واقع می توان گفت که این آموزش، نقطه صفر شروع آموزش برنامه نویسی است که اکیدا توصیه می شود که اگر قصد یادگیری برنامه نویسی دارید، این آموزش رایگان را دریافت و مشاهده کنید.

 

آموزش برنامه نویسی C فرادرس

2

بان برنامه نویسی C بر مبنای زبان های برنامه نویسی B و BCPL در سال ۱۹۷۲ توسط دنیس ریچی ایجاد گردید که علاوه بر خصوصیات زبان B و BCPL، خصوصیات جدیدی همچون نظارت بر نوع داده ها به آن اضافه شد. زبان برنامه نویسی C را می توان پدر تمامی زبان های برنامه نویسی دانست چرا که سایر زبان های برنامه نویسی با استفاده از این زبان برنامه نویسی قدرتمند پیاده سازی شدند و دستوراتشان بسیار شبیه این دستورات این زبان برنامه نویسی می باشد. شما با یادگیری این زبان برنامه نویسی می توانید به سادگی به یادگیری زبان های برنامه نویسی همچون PHP و جاوا بپردازید. زبان برنامه نویسی C++ نیز توسعه یافته این زبان برنامه نویسی می باشد که بسیاری از خصوصیات این زبان قدرتمند را دارد. از مزایای زبان برنامه نویسی C می توان به استفاده از توابع کتابخانه ای از پیش تعریف شده اشاره کرد. توابع کتابخانه ای، فرایند های پرکاربردی هستند که در اغلب برنامه ها مورد استفاده قرار میگیرند که این توابع کتابخانه ای در زبان C از قبل نوشته شده اند و به سادگی قابل استفاده هستند.

فرادرس آموزش جامعی را در خصوص این زبان ارائه کرده است. در این لینک (+) آموزش فارسی برنامه نویسی به زبان C به صورت کامل و جامع قابل استفاده است.

 

آموزش زبان برنامه نویسی جاوا Java فرادرس

fvrj101

زبان برنامه نویسی جاوا را می توان شاخص ترین و پرکاربرد ترین زبان برنامه نویسی دانست که تاکنون ارائه شده است. این زبان برنامه نویسی که توسط شرکت سان مایکروسیستمز (Sun Microsystems) در سال ۱۹۹۵ معرفی گردید، توانسته در بسیاری از زمینه ها کاربرد داشته باشد از جمله برنامه نویسی برای کامپیوتر ها و سیستم عامل های ویندوز و لینوکس، ایجاد و توسعه برنامه های تحت وب و همینطور ساخت برنامه های کاربردی برای سیستم عامل گوگل اندروید.شاید دانستن این نکته برای شما جالب باشد که ابتدا زبان جاوا با هدف اجرا بر روی تلویزیون های کابلی ایجاد شده بود که به مرور زمان توسعه پیدا کرد و زبانی ایجاد گردید که بر روی تمامی دستگاه ها با سیستم عامل های مختلف قابل اجرا بود. این زبان برنامه نویسی قدرتمند از منطق جالب «یکبار بنویسید و همه جا اجرا کنید» پشتیبانی می کند به این معنا که قطعه کدی که شما می نویسید بدون نیاز به تغییر ساختار، بر روی محیط وب، سیستم عامل های مختلف مانند لینوکس و ویندوز و همینطور گوشی های هوشمند قابل اجرا می باشد.

برای توضیح گستردگی زبان همین را می توانیم بگویی که کاربرد این زبان برنامه به حدی بالاست که از آن می توان در تهیه برنامه های کاربردی برای سیستم عامل گوگل اندروید استفاده کرد و به طور مثال بازی محبوب Clash Of Clans با استفاده از این زبان نوشته شده است. در داده کاوی و مباحث مربوط با هوش مصنوعی از زبان جاوا می توان استفاده کرد به طور مثال ابزار WEKA، ابزار اختصاصی زبان جاوا برای داده کاوی است و همینطور در محیط وب نیز کاربرد دارد به طور مثال بخشی از هسته موتور جستجوی گوگل و همینطور ابزار Google Doc با استفاده از این ابزار پیاده سازی شده اند. و ۱۴ درصد وبسایت های موجود با استفاده از این زبان پیاده سازی شده اند. و علاوه بر همه این ها در تهیه برنامه های کاربردی برای سیستم عامل ویندوز و لینوکس کاربرد فراوانی دارد.

شما به منظور یادگیری این زبان قدرتمند و پیاده سازی نرم افزار های کاربردی می توانید از فرادرس آموزش برنامه نویسی به زبان جاوا که در این لینک (+) منتشر شده است استفاده نمایید. آموزش جاوای فرادرس را می توان کاملترین آموزش حال حاضر این زبان برنامه نویسی به فارسی دانست.

 

آموزش زبان برنامه نویسی سی شارپ C# فرادرس

fvcs9311

زبان برنامه نویسی سی شارپ یا C# را می توان یکی از قدرتمند ترین زبان های برنامه نویسی دانست که تا کنون ارائه شده اند. این زبان برنامه نویسی توسط شرکت مایکروسافت ارائه شده است و از چارچوب نرم افزار قدرتمند .Net جهت اجرای کدها استفاده می کند.زبان برنامه نویسی سی شارپ، برپایه سادگی مدرن بودن و شیئ گرایی ساخته شده است و هدف از ایجاد آن،ارائه رقیبی برای زبان برنامه نویسی جاوا می باشد.

زبان برنامه نویسی سی شارپ توانسته در بسیاری از زمینه ها کاربرد داشته باشد به طور مثال شما می توانید با استفاده از زبان برنامه نویسی سی شارپ برای سیستم عامل ویندوز، برنامه های کاربردی تولید کنید و در صورت نیاز، می توانید از پایگاه داده های Oracle، SQL Server و Access استفاده کنید یا با استفاده از ابزار برنامه نویسی Xamarin و با استفاده از زبان سی شارپ، برای سیستم عامل های گوگل اندروید و ویندوز فون و iOS برنامه های کاربردی تهیه کنید و با استفاده از ترکیب زبان سی شارپ و ASP.Net، برنامه های کاربردی تحت وب ایجاد کنید.

پروژه Xamarin، توسعه یافته پروژه Mono می باشد که هدف از ایجاد پروژه Mono، اجرای قطعه کد های سی شارپ در سیستم عامل هایی به جز سیستم عامل ویندوز مانند سیستم عامل لینوکس می باشد. بعد ها با توسعه این ابزار قدرتمند و رایگان، ابزاری قدرتمند با نام Xamarin برای برنامه نویسی ایجاد گردید که قطعه کد های پیاده سازی شده به زبان سی شارپ را بر روی انواع سیستم عامل های گوشی های هوشمند مانند iOS و ویندوز فون و همینطور اندروید اجرا می کند.

برای پیاده سازی قطعه کد های زبان سی شارپ، می بایست از نرم افزار Visual Studio استفاده کرد که به تازگی نسخه جدید این نرم افزار ارائه شده است و توانسته امکانات فروانی را در اختیار کاربران قرار دهد و از نسخه جدید زبان برنامه نویسی سی شارپ نیز استفاده می کند که امکانات بیشتری نسبت به نسخه های قبلی دارد. پس اگر مایل به شروع به یادگیری کار با زبان برنامه نویسی سی شارپ هستید می توانید از آموزش های برنامه نویسی سی شارپ ارائه شده توسط مجموعه فرادرس استفاده کنید. مدرس این مجموعه های آموزشی، یکی از مجرب ترین مدرسین زبان های برنامه نویسی می باشد که چند سال تدریس در دانشگاه ها و مراکز آموزشی و پیاده سازی چندین نرم افزار قدرتمند را در کارنامه خود دارد.

 

آموزش زبان برنامه نویسی متلب MATLAB فرادرس

mvrma9202-template

زبان برنامه نویسی متلب یا Matlab یک از پروژه های شرکت Mathworks می باشد که در سال ۱۹۸۴ ارائه شد. متلبیک ابزار پیشرفته جهت محاسبات عددی است که امکانات فراوانی را در این زمینه در اختیار کاربران قرار میدهد. واژه Matlab مخفف عبارت MATrix LABoratory می باشد که خود این واژه نیز به معنای ابزار محاسبات عددی می باشد. همانطور که شما میدانید یکی از اصول و اساس زبان ریاضی ماتریس ها می باشد. با استفاده از ماتریس ها، شما می توانید حجم زیادی از اطلاعات را با نظم خاصی در کنار یکدیگر قرار دهید به طور مثال ذخیره یک عدد ساده در کامپیوتر به عنوان یک ماتریس ۱*۱ انجام می شود و ذخیره یک تصویر به صورت یک ماتریس سه بعدی می باشد.MATLAB این امکان را فراهم می آورد تا کاربر به سادگی با ماتریس ها کار کرده و اطلاعات را در ماتریس ها ذخیره کند.

نرم افزار متلب ترکیبی از زبان های برنامه نویسی C و جاوا می باشد که هسته اصلی با استفاده از زبان C پیاده سازی شده است ( به دلیل سرعت بالای اجرای دستورات) و رابط کاربری نیز با استفاده از زبان جاوا پیاده سازی شد است.

متلب به عنوان یک ماشین حساب مهندسی پیشرفته ارائه شده است که امکان اجرای محاسبات دستورات پیچیده ریاضی را برای کاربر فراهم می کند. اما در صورتی که شما مایل باشید، می توانید برای برنامه نوشته شده با استفاده از MATLAB، یک رابط کاربری گرافیکی یا GUI طراحی کنید که این امکان به سادگی در خود نرم افزار MATLAB امکان پذیر است. علاوه بر همه این ها، ابزار های فراوانی تحت عنوان ToolBox در نرم افزار MATLAB تعبیه شده اند که در زمینه های فراوانی کاربرد دارند به طور مثال با استفاده Global Optimization Toolbox شما می توانید مسائل خود را با استفاده از الگوریتم های بهینه سازی همانند الگوریتم ژنتیک، بهینه کنید.

در این لینک (+) شما می توانید آموزش برنامه نویسی به زبان متلب را که به زبان فارسی تهیه شده است مشاهده و استفاده کنید و به منظور استفاده از آموزش طراحی رابط گرافیکی کاربر یا GUI به این لینک (+) مراجعه کنید.

 

آموزش زبان برنامه نویسی R فرادرس

fvr9311

امروزه زبان های برنامه نویسی در زمینه های فراوانی کاربرد دارند از جمله توسعه نرم افزار و وب و طراحی برنامه های کاربردی و زمینه های متعدد دیگر که یکی از این زمینه ها را می توان تحلیل آماری و تحلیل داده ها دانست. تحیلیل داده ها اهمیت فراوانی دارد و در بسیاری از زمینه ها کاربرد دارد. به منظور تحلیل داده ها نیز، زبان برنامه نویسی R قابل استفاده است. R یک محیط نرم افزاری آماده جهت تحلیل داده ها و کسب آمار دقیق از طریق داده ها می باشد که با استفاده از زبان های برنامه نویسی S و Scheme پیاده سازی شده است. R یک پروژه متن باز است که در این لینک (+) در دسترس می باشد. زبان R امکاناتی نظیر مدل‌سازی خطی و غیرخطی، آزمون‌های کلاسیک آماری، تحلیل سری‌های زمانی، رده‌بندی، خوشه‌بندی در اختیار کاربر قرار میدهد تا به سادگی و با کیفیت بیشتری داده های مورد نظر را تحلیل کند.

از مزایای R می توان به این نکته اشاره کرد که در محیط نرم افزار R کاربر می تواند از کد های C و C++ و Fortran استفاده کند که امکان تغییر مستقیم اشیا را در اختیار کاربر قرار میدهد. دیگر قابلیت R محاسبات ماتریسی می باشد که در این زمینه به عنوان رقیبی برای MATLAB شناخته شده است.

کاربران به سادگی می توانند R را توسعه دهند به این صورت که با استفاده از نرم افزار هایی همچون LaTex و یا زبان های برنامه نویسی همچون جاوا و C++ و یا Fortran، بسته هایی را تهیه کرده و به نرم افزار اضافه کنند که این کار مننجر به اضافه شدن برخی قابلیت ها به نرم افزار می شود. همینطور کاربران می توانند از بسته هایی که توسط سایر کاربران آماده شده است را از این لینک (+) دریافت کرده و استفاده کنند.

به منظور استفاده از آموزش فارسی برنامه نویسی به زبان R می توانید به این لینک (+) مراجعه نمایید.

 

آموزش زبان برنامه نویسی Small Basic فرادرس

fvrsb101

با گسترش علم برنامه نویسی، بسیاری از افراد در مقاطع آکادمیک و یا مشاغل موجود در بازار کار با این علم آشنا شده اند و توانسته اند برنامه های کاربردی در زمینه های مختلف ایجاد کرده و ارائه کنند. از طرفی اکثر توسعه دهندگان زبان های برنامه نویسی همواره به فکر توسعه و گسترش امکانات زبان های برنامه نویسی هستند اما این دغدغه فقط برای بزرگسالان نیست بلکه کودکان را نیز شامل می شود.

امروزه برای آشنایی کودکان با برنامه نویسی، زبان های فراوانی ارائه شده است مانند زبان برنامه نویسی Small Basic . این زبان برنامه نویسی توسط شرکت Microsoft تولید و ارائه شده است و هدف بیشتر استفاده کودکان بوده اما برای سایر افراد که مایل به یادگیری زبان های برنامه نویسی هستند نیز مناسب می باشد.

زبان برنامه نویسی Small Basic یا اسمال بیسیک، یکی از مشتقات زبان برنامه نویسی Basic می باشد که برخی از امکانات زبان Basic را داراست و برخی از امکانات این زبان را پشتیبانی نمی کند. زبان Small Basic از آن جهت برای کودکان و افراد مبتدی مناسب است چرا که تنها ۱۴ کلمه کلیدی برای برنامه نویسی دارد که این باعث سادگی یادگیری برنامه نویسی می شود.

یکی از امکانات زبان Small Basic می توان توسعه توسط سایر کاربران را نام برد. شما می توانید با استفاده از زبان هایی مانند سی شارپ، کتابخانه هایی را برای زبان Small Basic نوشته و به این زبان برنامه نویسی، امکاناتی را اضافه کنید. البته خود زبان Small Basic کتابخانه ای جامع و کامل را دارا می باشد که امکاناتی همچون خواندن و نوشتن فایل ها، کار با گرافیک ها و صدا و برخی دیگر از امکانات را فراهم می کند.

در این لینک (+) شما می توانید از تنها مرجع آموزشی ارائه شده برای این زبان استفاده نمایید.

 

آموزش های رایگان برنامه نویسی فرادرس

image06

فرادرس ده ها ساعت آموزش رایگان برنامه نویسی را نیز منتشر نموده است. صفحه آموزش های عمده برنامه نویسی فرادرس را در این لینک ببینید.

 

همه آموزش های برنامه نویسی فرادرس

اگر بخواهیم منابع آموزشی بیان شده قبلی را به صورت خلاصه تجمیع کنیم؛ لیست کامل آموزش های برنامه نویسی فرادرس در ادامه آمده است:

 

نام آموزش

مدت زمان

لینک مرجع

مجموعه آموزش های برنامه نویسی C

۱۳ ساعت

لینک (+)

گنجینه آموزش های برنامه نویسی کاربردی متلب — از مقدماتی تا پیشرفته

۳۰ ساعت

لینک (+)

مجموعه آموزش های طراحی رابط های گرافیکی (GUI) در متلب

۸ ساعت

لینک (+)

آموزش برنامه نویسی برای دانش آموزان با اسمال بیسیک یا Small Basic

۱۶ ساعت

لینک (+)

مجموعه آموزش های کاربردی برنامه نویسی C# (سی شارپ)

۱۳ ساعت

لینک (+)

آموزش برنامه نویسی R و نرم افزار R Studio

۷ ساعت

لینک (+)

آموزش برنامه نویسی جاوا‎‬

۲۳ ساعت

لینک (+)

آموزش برنامه نویسی وب با استفاه از PHP

۲۶ ساعت

لینک (+)

آموزش برنامه نویسی به زبان ویژوال بیسیک دات نت

۱۰ ساعت

لینک (+)

آموزش جامع شی گرایی در سی شارپ

۱۴ ساعت

لینک (+)

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *