فیلم آموزشی مکان یابی هاب یا Hub Location Allocation در متلب (به زبان فارسی)
مسأله مکان یابی هاب یا Hub Location Allocation Problem یکی از مسائل مهم در حوزه مهندسی صنایع و تحقیق در عملیات است، که به نوعی یک استراتژی توزیع خدمات، کالا یا اطلاعات را به عنوان هدف در نظر گرفته است. مسأله مکان یابی هاب، که در حوزه مهندسی مخابرات و کامپیوتر به نام طراحی شبکه حسگر (سنسور) بی سیم یا Wireless Sensor Network Design نیز شناخته می شود، زمینه های مختلف علمی و مهندسی، به شکل های متنوع ظاهر می شود.
در فیلم آموزشی مکان یابی هاب یا Hub Location Allocation در متلب، مسأله مکان یابی هاب با استفاده از سه الگوریتم بهینه سازی هوشمند و در محیط متلب مورد بررسی واقع شده است. سه الگوریتم مورد استفاده در این فیلم آموزشی عبارتند از: (الف) بهینه سازی ازدحام ذرات یا PSO، (ب) تکامل تفاضلی یا Differential Evolution، و (پ) الگوریتم رقابت استعماری یا ICA. تمامی کدنویسی های انجام شده در این فیلم آموزشی، به صورت گام به گام، و با شرح کامل نکات تئوری و عملی است.
برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این فیلم آموزشی، ادامه مطلب را ببینید.
مسأله مکان یابی هاب یا Hub Location Allocation Problem یکی از مسائل مهم در حوزه مهندسی صنایع و تحقیق در عملیات است، که به نوعی یک استراتژی توزیع خدمات، کالا یا اطلاعات را به عنوان هدف در نظر گرفته است. مسأله مکان یابی هاب، که در حوزه مهندسی مخابرات و کامپیوتر به نام طراحی شبکه حسگر (سنسور) بی سیم یا Wireless Sensor Network Design نیز شناخته می شود، زمینه های مختلف علمی و مهندسی، به شکل های متنوع ظاهر می شود. از جمله کاربردهای این مسأله می توان به این موارد اشاره کرد:
- مهندسی مخابرات: طراحی شبکه های ارتباطی، مانند تلفن، موبایل و پست
- مهندسی کامپیوتر: مهندسی طراحی شبکه های کامپیوتری
- مهندسی ابزار دقیق: طراحی شبکه های سنسوری
- مدیریت شهری: مکان یابی مراکز خدماتی
- مدیریت حمل و نقل: مکان یابی مراکز نظارتی و ایستگاه های امداد
- مهندسی قدرت: مکان یابی مراکز تعمیرات، نگهداری و مانیتورینگ خطوط نیرو
در فیلم آموزشی مکان یابی هاب یا Hub Location Allocation در متلب، مسأله مکان یابی هاب با استفاده از سه الگوریتم بهینه سازی هوشمند و در محیط متلب مورد بررسی واقع شده است. سه الگوریتم مورد استفاده در این فیلم آموزشی عبارتند از: (الف) بهینه سازی ازدحام ذرات یا PSO، (ب) تکامل تفاضلی یا Differential Evolution، و (پ) الگوریتم رقابت استعماری یا ICA. تمامی کدنویسی های انجام شده در این فیلم آموزشی، به صورت گام به گام، و با شرح کامل نکات تئوری و عملی است.
مطالب و مباحث این فیلم آموزشی به زبان فارسی روان، و توسط مهندس سید مصطفی کلامی هریس (دانشجوی دکترای مهندسی برق-کنترل، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی) ارائه شده است.
این محصول بخشی از بسته طلایی فیلم های آموزشی حل مسائل مهندسی صنایع و تحقیق در عملیات است.
شما می توانید از طریق این لینک (+) اطلاعات تکمیلی در خصوص این بسته آموزشی بی نظیر را دریافت نمایید.
سرفصل های مهم مورد بحث در این فیلم آموزشی عبارتند از:
- مروری بر مبانی تئوری و نظری مسأله مکان یابی هاب
- ارائه مدل ریاضی مسأله مکان یابی هاب و شرح بخش های مختلف آن
- پیاده سازی یک سیستم تولید کننده مسأله تصادفی برای ارزیابی الگوریتم های مورد استفاده
- پیاده سازی و حل مسأله مکان یابی هاب با سه الگوریتم
- بهینه سازی ازدحام ذرات یا PSO
- تکامل تفاضلی یا DE
- الگوریتم رقابت استعماری یا ICA
- نمایش راه حل های به دست آمده به صورت گرافیکی
- بررسی حالات مختلف مسأله مکان یابی هاب
- افزودن قید ظرفیت به هاب ها
برای مشاهده جزئیات و تهیه آموزش فرادرس مکان یابی هاب یا Hub Location Allocation در متلب به این لینک (+) مراجعه نمایید.
برای مشاهده پیش نمایش این محصول بر روی یوتیوب (YouTube) از لینک زیر استفاده کنید:
لینک ویدئو بر روی سرور یوتیوب (YouTube)
مطالب پیشنهادی
مجموعه: الگوریتم PSO, الگوریتم رقابت استعماری, فیلم های آموزشی, محصولات آموزشی, مهندسی صنایع برچسب ها: Differential Evolution, Hub Location Allocation, ICA, Imperialist Competitive Algorithm, Particle Swarm Optimization, PSO, Wireless Sensor Network, الگوریتم رقابت استعماری, برنامه نویسی متلب, بهینه سازی, بهینه سازی ازدحام ذرات, تکامل تفاضلی, شبکه حسگر بیسیم, شبکه سنسور بیسیم, مکان یابی, مکان یابی هاب, مهندسی صنایع, مهندسی کامپیوتر, مهندسی مخابرات
با سلام و خسته نباشید
ممنون از بسته خوبتون. خیلی مفید بود.
یه سوال داشتم. معمولا تو هاب لوکیشن محدودیت های بیشتری هم وجود داره. اونا رو باید چیکارشون کنیم؟ چه روشی هست برای رفع این مشکل؟
در پاسخ به Naman:
از تماس شما و مطرح کردن سوالتان با ما متشکریم.
متاسفانه هیات علمی متلب سایت (فرادرس) به مکاتبات علمی شما دسترسی ندارند و همکاران دریافت کننده ایمیل های عمومی نیز توانایی و تخصص لازم جهت پاسخگویی به سوالات علمی را ندارند.
از سوی دیگر نیز هیات علمی این پروژه جامع دانشگاهی، تمام توان و تمرکز خود را بر روی ارائه آموزشهای جدیدتر و بهینه سازی ساختار علمی سایت معطوف کرده و در عین تمام تمایل باطنی خود، به دلیل اولویت نیازهای سیستمی قشر بزرگتری از دانشجویان، از پاسخگویی به سوالات موردی علمی به دلیل محدودیت های تحمیل شده زمانی معذور هستند.
مطمئن هستیم که این ناتوانی در پاسخگویی به سوال علمی شما، با نگرش مثبت شما نسبت به فعالیت سیستمی متلب سایت در گسترش دایره آموزش آکادمیک نادیده گرفته خواهد شد.
پیشاپیش از بذل توجه شما به این موضوع متشکریم.
به نام خدا
با سلام
لطفا اگر امکانش هست فیلم آموزش کد نویسی منابع تولیدات پراکنده رو در سایتتون قرار بدید.
با تشکر
در پاسخ به ابوالفضل
با سلام
در صورت تمایل برای تهیه آموزش های مورد نظرتان فرم موجود در این لینک را تکمیل نمایید.
با تشکر