چارچوب نرم افزاری جنگو چیست ؟ — راهنمای مقدماتی
در این مطلب، چیستی چارچوب نرم افزاری جنگو یا فریم ورک جنگو و کاربرد آن مورد بررسی قرار گرفته است.
چارچوب نرم افزاری جنگو چیست ؟
جنگو (Django) یک چارچوب نرمافزاری (Framework) مبتنی بر «زبان برنامهنویسی پایتون» (Python Programming Language) است که به کاربر امکان ساخت سریع برنامههای کاربردی وب را میدهد. همچنین، به فریم ورک جنگو یک چارچوب نرمافزاری با باتری داخلی گفته میشود، زیرا جنگو دارای ویژگیهای توکاری برای کارهای گوناگون است. از جمله این موارد میتواند به «رابط مدیریت» (Admin Interface)، پایگاه داده پیشفرض SQLite3 و دیگر موارد اشاره کرد.
هنگامی که برنامهنویس در حال ساخت یک وبسایت است، معمولا نیاز به یک مجموعه از مولفهها دارد. این مجموعه از مولفهها شامل راهکارهای مدیریت احراز هویت کاربران (ثبتنام، ورود و خروج)، پنل مدیریتی برای وبسایت، فرمها، راهکار آپلود فایل و دیگر موارد میشود. فریم ورک جنگو مولفههای از پیشآمادهای را برای استفاده در اختیار کاربر قرار میدهد که برای توسعه سریع برنامههای کاربردی وب، بسیار مفید هستند.
چرا باید از فریم ورک وب جنگو استفاده کرد؟
پرسشی که ممکن است برای بسیاری از برنامهنویسان از جمله برنامهنویسان پایتون که به توسعه وب میپردازند مطرح شود، این است که چرا باید از فریم ورک وب جنگو استفاده کرد؟ پاسخ این پرسش، در ادامه بیان شده است.
- جنگو دارای مستندسازی عالی و مقیاسپذیری بسیار بالا است.
- ابرشرکتهای چند ملیتی و شرکتهای بزرگ، متوسط و کوچک، از فریم ورک جنگو برای توسعه برنامههای کاربردی وب خود استفاده میکنند. از جمله این شرکتها میتوان به اینستاگرام، اسپاتیفای، دیسکاس، یوتیوب، بیتباکت و دراپباکس اشاره کرد. لیست شرکتهایی که از چارچوب نرم افزاری جنگو برای توسعه برنامههای کاربردی وب بهره میبرند، بسیار گسترده و نامحدود است.
- جنگو یکی از سادهترین فریم ورکها برای یادگیری و توسعه سریع برنامههای کاربردی وب است. همچنین، دارای ویژگیهای متعددی است که برنامهنویسی را برای افراد، تسریع و تسهیل میکند.
- یکی از دلایل بسیار مهم برای یادگیری و استفاده از جنگو، خود زبان برنامهنویسی پایتون است. پایتون از مجموعه عظیمی از کتابخانهها برای انجام فعالیتهای گوناگون مانند وب اسکرپینگ (Web Scrapping)، «هوش مصنوعی» (Artificial Intelligence) و «یادگیری ماشین» (Machine Learning)، «علم داده» (Data Science)، «پردازش تصویر» (Image Processing)، «محاسبات علمی» (Scientific Computing) و بسیاری از دیگر موارد بهره میبرد. برنامهنویس میتواند این موارد را با برنامه کاربردی وب خود یکپارچه کند، کارهای زیادی را انجام دهد و برنامههای کاربردی وب ویژهای را تولید کند.
اگر این مطلب برای شما مفید بوده است، آموزشها و مطالب زیر نیز به شما پیشنهاد میشوند:
- مجموعه آموزشهای برنامه نویسی پایتون
- آموزش پایتون (Python) | برنامه نویسی پایتون مقدماتی
- مجموعه آموزشهای برنامهنویسی
- آموزش پایتون (Python) — مجموعه مقالات جامع وبلاگ فرادرس
- زبان برنامه نویسی پایتون (Python) — از صفر تا صد
- یادگیری علم داده (Data Science) با پایتون — از صفر تا صد
منبع [+]
مجموعه: برنامه نویسی, مهندسی کامپیوتر برچسب ها: Django, python, Python Programming, Python Programming Language, Web Development, Whats Django, آموزش پایتون, آموزش جنگو, آموزش رایگان پایتون, آموزش های پایتون, برنامه نویسی پایتون, پایتون, توسعه وب, توسعه وب با پایتون, جنگو, جنگو چیست, چارچوب جنگو, چارچوب نرم افزاری جنگو, چارچوب وب جنگو, زبان برنامه نویسی پایتون, زبان پایتون, فریم ورک جنگو, کد نویسی پایتون, یادگیری پایتون